120427

image description

what a day. utan att låta alldeles för klyschig så vaknade jag med solen i ögonen och ovanligt glad över att det är fredag. är påväg till uppsala idag igen för att färdigställa skyltfönstret. efter det ska jag kuta till butiken och plocka upp min post som ev innehåller mitt nya bankkort. (och ja, min post under dessa omständigheter har kommit till mitt jobb då jag fortf inte är skriven här och inte har ngn fast adress. classy.) blir ändring på det i maj när jag får min lägenhet. jag.kan.inte.bärga.mig.



INSPIRATION


SAT.

har glömt att berätta om min helg. vilken pärs. möter upp A i stan, tar en kaffe och den klassiska rundan på zara. aldrig går man tomhänt därifrån. knallar till ica, plockar på oss allt som ska förtäras till den låda vin som vi investerat i. kan tala om för er att den där boxen var tom lagom till avfärd. kaos. enligt planerna blev obaren vårt första stopp. la en raggningsreplik till en kille, den gick fetbort. smög därifrån i skam. drog till spyan, hade jävligt trevligt på hiphop-golvet tills en fattig stackare berövar mig på både plånbok och telefon. jag dog inombords. totalt handikappad. springer i panik och tror att ilskan ger mig pluskan tillbaka. förgäves. fick istället följa med S hem och slagga. plankade på tuben i brist på pengar och vaknar upp som en annan campingmorsa. kollar på repriser på tv och försöker glömma att jag faktiskt tappat kontakten med omvärlden helt. återigen förgäves. knallar hem, en promenad på 50 minuter i gårdagens kläder. lovely. tar mig, med hjälp av en gammal åkremsa ut till jakan för söndagsmiddag. som alltid lika trevligt.
är iaf kontaktbar igen. mitt nya kort däremot verkar dröja. en trött tia skramlar lite ensamt i botten på pluskan.
men jag är inte bitter. som sagt, det kunde ha vart värre. tror jag fått med allt nu. over and out.

FREDRIK ETOALL

image description
image description
image description
image description
image description
etoall.se

från fredrik etoalls vernissage i torsdags med stylein. hur duktig får man va? vilka bilder.

120415

söndag och ännu en helg har gått obemärkt förbi. har bara knegat, vart och inspekterat den nya lyan och slingat håret. inga konstigheter. denna veckan väntar mer kneg och praktik på let's dance. jag är i extas. nästa helg är dessutom helgen D. jag och A ska ta oss ut på köttmarknaden. äta gott, dricka gott och hänga i stans alla barer. see you.
och ja, nästa vecka kommer också fler inlägg på bloggen. mitt liv är inte asintressant just nu, jag återkommer när glöden är åter i liv.

ADA KOKOSAR



världens mest fantastiska kvinna och inspirationskälla. jag är mållös.

INSPO.







WOODSMART

vilken helg. anlände till jönkan vid 21tiden i fredags där jag mötte upp min bättre hälft efter ett tre månaders långt uppehåll. drog direkt till närmsta pub för att bärsa och tjata igenom våra ordentligt innehållsrika liv. väl i baren upptäcker jag självklart att mitt kort sitter kvar i kortterminalen på pressbyrån. i stockholm. blev iofs en ganska billig kväll för min del. drar vidare till nästa irländska pub och sedan till ungdomshaket. nostalgi. armvavade med illegala 16åringar på dansgolvet ända in på småtimmarna. lördagen var rena bakisdöden, men kvalletid med gänget väntades. vi möttes upp på lyckås, alla i jaktbrallor, för paintball, vandring i skogen och nedsågning av träd. lördagskvällen spenderades i en kåta mitt ute i skogen. vinterkylan och den täta brandröken åt upp mig. älskade jönkan. tusen tack för denna helgen. love u guys.

RSS 2.0