111129

sämsta bloggaren. någonsin. ursäkta för dålig uppdatering, har vart ledig i helgen och lagt all min tid på mina vänner och shopping. precis som det ska vara. i fredags var vi i stan och stökade ända in på småtimmarna. vaknade upp vid lunchtid, tar mig till j för att sedan hamna på vapiano(?) och tvångsäta för att orka med. fick lite shopping uträttat och begav mig hemåt. lördagskvällen spenderades framför så mycket bättre och en påse nötter. what a waist. i söndags tror jag att jag fikade 3 gånger. tre. kaffe i all ära men på riktigt, är det det enda sociala som är tillgängligt en söndagseftermiddag? bjuder på bilder senare på mina nya tillskott till garderoben. later skaters.

NOWHERE

klickade hem dessa idag med. g.a.s.h. vad snygga de är.

111124

kursen var som jag tänkt mig, och lite till. helene är en kvinna som utan tvekan vet vad hon snackar om. urgullig dessutom. första lektionen innehöll en del lära-känna-snack och även egenskaper hos en stylist. det är mer krävande att vara stylist än vissa föreställer sig. det där glammiga livet som man tänker på när någon pratar om stylistyrket, där en tjej spatserar omkring i nylackade louboutins på stockholms gator med påsar från mrs H, är en helt felaktig bild av det hela. visst, att vara stylist är, för modeälskaren, ett drömyrke, men det är så mycket mer. ett slitsamt yrke som vilket annat som helst. jag blev helt blown away. innan ville jag bli stylist, men efter idag kan jag inte tänka mig något annat. fick dessutom knopa ihop en accessoar på lektionen idag. bilden ovan är mitt slutresultat. blev sådär, jag vet. får väl skylla på tidspressen denna gången..

DRESSED UP

det är en stor dag idag. är påväg in till kursstarten nu och nerverna äter upp mig. uppdaterar igen när första mötet är avklarat. later skaters.

THE BIBLE OF FASHION

a book with 100 designers between a-z. lovely.

FUR


111122

guess what, på torsdag återupplever jag skolbänkens magi igen. åtminstone en gång i veckan fram till februari. ska nämligen ägna all min lediga tid fram tills dess på östra real och helene falks stylistutbildning. är så laddad att jag går sönder. kommer att följa upp kursen här i bloggen så ni arma anhängare också får ta del av det hela. gash. wish me luck!


FRAYED


DETAILS


151111

kneg. har inte ens haft tid att knäppa lite bilder med min nya toyboy. skärpning på den fronten. har jobbat ruset av mig måndag, tisdag och imorgon kväll är det dags att åka tillbaka till jönkan för ett läkarbesök. kameran är med och jag åker inte därifrån utan några nytagna bilder. det är också dags att börja snudda på framtidsdrömmarna lite. igen. har lite projekt på gång, som jag hoppas går av stapeln. kommer att uppdatera här under tiden. see ya.

13 NOV

har gått och blivit med en ny kamera. känns som back in the days igen när man fick en sprillans ny leksak. bjuder på en testbild och lovar att det kommer bli bättre på bildfronten här i bloggen. later skaters.

inspo.

grönt. stickat. päls. check.

do it like a dude


NEW IN

ett litet tips. väska/åhlens, 249.-

KNITWEAR

helmut lang//alexander wang//jil sander

GÅRKVÄLLENS

shirt/acne,denim/acne,bag/åhlens,ring/ysl

vad händer

på riktigt. driver blogg.se med mig? det går varken hoppa ner några rader när man skriver eller fixa med bilder? någon som vet vad jag kan göra för att åtgärda problemet?

BFF

vart hos frippan idag med. bästa frisörbesöket. någonsin. jag är ganska svårflörtad när det gäller just frisörer, brukar alltid gå in med inställningen och filosofin att frisörer över lag försöker leka någon terapeut. har många gånger ställt mig frågan om de, under sin utbildning går en kurs för kallprat. egentligen skiter de nog fullständigt i vad du jobbar med, hur gammal du är eller vad din bästa kompis heter. de försöker bara bräcka isen. -blev uverrumplad idag. totalt överkörd. fick träffa den mest trevliga tjejen. en sån tjej jag hade kunnat sitta och prata med i timmar utan att bli uttråkad. en tjej som definitivt närvarat på kallpratskursen.. nej men på riktigt, tack esmeralda för fixet av håret och för ett väldigt givande frisörbesök. see you next time!

TODAYS


speechless

gash vad jag suktar efter denna kjolen. antar att jag inte är det enda. får väl åka till hm och slåss för kung och fosterland om jag ska kamma hem en.

hey, look what i've got


111104

fredag. vaknade upp i vanlig ordning, åt en stadig frukost och styrde ner mot barkaby outlet. tänkte jag skulle åka i tid så jag är där när de öppnar. jag var punktlig, det var bara det att jag vart en timma tidig. sitter nu istället på donken och dricker blaskigt gevaliakaffe samtidigt som jag löser sudokut från gårdagen metro. kan inte göra annat än att gilla tillvaron.


RSS 2.0