update

update; fortfarande ingen sladd. telefonen i all ära men allvarligt, det kryper i mig. har insett att jag inte är en exemplarisk urmänniska. tekniken har hjärntvättat mig.


201011

härliga stockholm. har kommit in ganska bra i storstadspulsen nu. ganska bra. har fortfarande kartan över alla tunnelbanor nära till hands och låtsas att jag mer eller mindre vet var jag är. och denna stressen, herregud. har svårt att tro att alla har asbråttom jämt. men härligt är det och jag stormtrivs. återkommer i helgen med bilder och annat trevligt.
later skaters


sorry.

har landat nu, mer eller mindre. ursäkta den ruskigt dåliga uppdateringen, förbättring är på gång. har ännu en gång passat på att glömma min laddare till datorn i göteborg. inte det mest smarta draget jag gjort.
kommer att uppdatera mer när jag kommer till rätta och när laddaren är på plats igen. har upptäckt att bloggandet från telefonen inte riktigt är min grej. just nu är allt runtomkring mig ganska rörigt, men snart är jag på banan igen. en ny stad, ett nytt jobb och en ny lägenhet. älskart.
later.


RSS 2.0